Autocare Logotype

Bilrekond Stor

Det stora paketet för att verkligen ge din bil en ny lyster

Är lacken repig eller oxiderad? Då är detta program för dig! Först lägger vi på avfettning som löser upp asfalt, fetthinnor, salt och smutspartiklar som fastnat på lacken. Efter att avfettningen har fått verka en liten stund spolas bilen av med högtryck och först när grovsmutset är borta, motorn är ren och fälgarna som nya, svampas hela bilen in med schampo som sedans sköljs av och bilen torkas torr med sämskskinn och lufttryck för att minimera slitage på lacken.

 

När bilen är ren och torr på utsidan går vi igenom lacken för att lättare avgöra hur poleringen skall planeras samt vilka medel som skall användas. Polermedlet arbetas in i lacken med cirkelrörelser. Detta är det mest tidsödande steget. När poleringen är klar appliceras vaxet som skall skydda och konservera lackens yta. När vaxet har legat på en stund, ca. 10 minuter, avlägsnas det för hand eller med hjälp av en Cyclo.

 

Därefter påbörjar vi den invändiga rekonden där mattor tvättas rent, kupén dammsugs och torkas av och diverse fläckar avlägsnas. Vissa fläckar kräver klädseltvätt. Hör med oss innan för ett prisförslag. Till sist appliceras vinylbalsam på däcksidor och lister vilket gör att bilen ser ut så gott som ny.

 

Passa även på att behandla dina rutor med Lahega GLASSGUARD™

Lahega GLASSGUARD™ glasbehandling: 500:- i samband med en Rekond Stor (ord. pris 995:-)

Förbättrad sikt – snabbare reaktionstid
Bättre sikt Regnvatten pärlas och blåser bort vilket ökar ytan med klar sikt och gör att torkarna inte behöver användas lika frekvent. Reflexerna vid mörkerkörning minskar vilket kortar reaktionstiden.

Lång hållbarhet
Glassguard är en högteknologisk och avancerad glasbehandling i två steg som endast utförs av proffs. Detta ger lång hållbarhet jämfört med enklare glasbehandlingar.

 

Läs mer…

 

 

BILREKOND INVÄNDIGT

Dammsugning
Avdammning av kupe
Borttagning av fläckar
Rengöring av instrumentpanel
Fönsterputs
Vinylglans på dörrlister
Tvätt av mattor
Bagageutrymme

BILREKOND UTVÄNDIGT

Avfettning och handtvätt
Bättring av lacken*
Motortvätt
Fälgrengöring
Schamponering
Fönsterputs
Lackrengöring
Polering och vax
Vinylglans på däcksidor samt lister

 

* Vid medtag av lackstift
* Hundsanering ingår ej.

 

Från:

2900:-

 

Besöksadress

Markörgatan 5
136 44 Handen

Postadress

Box 3080
136 03 Haninge

Telefon

08- 745 16 40
08- 745 28 00

Öppettider

Mån-Fre 7:00 – 18:00
Lör-Sön 10:00 - 16:00