Autocare Logotype

Lackskydd

Det enkla sättet att behålla bilens värde

 

För alla bilägare, med nybil eller begagnad, är det klokt att sköta om sin investering. Det garanterade skydd Silver Seal ger, behåller bilens fina utseende en lång tid och minskar därmed värdeminskningen när man tänker sälja den.

Silver Seal är ett säkert och kostnadseffektivt sätt att höja andrahandsvärdet på bilen.
Denna unika behandling ger ett skydd för bilens exteriör, lacken, samt de interiöra materialen, säten och mattor.

Produkterna man använder är de professionellas val – tillverkade av Autosmart, Europas ledande kemileverantör till bilindustrin. Skyddsbehandlingen utförs av kunniga och välutbildade experter med många års erfarenhet av rekonditionering.

 

Ett system för att förbättra eller bibehålla lackens glans

Utvecklingen av det nya glanskonserveringssystemet Silver Seal bygger på helt nya rön. Detta system innebär att lacken rengörs på djupet vid behandlingen. Som steg två påföres ett mycket starkt och hållbart ytskydd som är speciellt utvecklat för dagens lacker. Detta ytskydd underhålls sedan vid varje tvätt med hjälp av lättanvända rengöringsmedel som är en del i Silver Seal programmet, dessa medel medföljer självklart vid leveransen av nykonserverad bil.

Man är alltid välkommen att besöka företaget som genomfört glanskonserveringen för att få tips och skötselråd från de som verkligen kan bilvård. En årlig översyn av lacken är också en del av Silver Seal systemet. Tack vare att alla komponenter är anpassade till varandra, ger Silver Seal en överlägsen hållbarhet och gör lacken mycket blank och lättskött.

 

Silver Seal garantin för välskött bil

När fordonet har genomgått behandlingen erhåller man ett Silver Seal certifikat. Var noga med att spara certifikatet, då detta, vid en framtida försäljning är ett bevis på att bilen är välskött.

 

De profesionellas val Er säkerhet

Silver Seal behandlingen använder bilindustrins bästa produkter som endast finns att tillgå hos kunniga och välutbildade bilrekonditionerare. Silver Seal systemet har vid normal skötsel och årlig översyn en hållbarhet på ca 3 år. Tack vare skyddet på lacken och de specialanpassade rengöringsprodukterna som ingår i Silver Seal, blir det lätt att hålla fordonet rent och snyggt.

NYBIL

Avfettning och handtvätt
Fälg & däckrengöring
Lackskyddsbehandling
Fönsterputs
Vinylglans på dörrlister

 

Från:
3400:-

BEGAGNAD

Avfettning och handtvätt
Fälg & däckrengöring
Polering
Lackskyddsbehandling
Fönsterputs
Vinylglans på dörrlister

 

 Från:
4400:-

Besöksadress

Markörgatan 5
136 44 Handen

Postadress

Box 3080
136 03 Haninge

Telefon

08- 745 16 40
08- 745 28 00

Öppettider

Mån-Fre 7:00 – 18:00
Lör-Sön 10:00 - 16:00